Ingyenes visszahíváshoz kérem kattintson IDE!

Hívjon minket bizalommal: +36 (30) 883 68 62

Motoros redőny

Főoldal Motoros redőny
//
A motoros redőny nem csak kényelmes, de számos előnye is van, valamint bizonyos méret felett, már elengedhetetlen. A motoros redőny automatizálható. Az is meghatározható, hogy milyen napszakban húzza fel és eressze le az adott redőnyt. Így abban az esetben ha elutazunk otthonról, úgy tűnik mintha otthon lennénk és a betörők eszén is túljárhatunk. Másik nagy előnye hogy egy gombnyomásra az egész ház redőnye leereszthető. Amikor elmegy otthonról, csak egy nyomás a távirányítón és minden nyílászáró biztonságba helyezhető.
 
Minden betörés vagy lopás esetén a legfontosabb tényező az idő. Minél tovább tart a betörőnek a lakásba bejutni, annál nagyobb a lebukás esélye, így a bűnözők csak a könnyen hozzáférhető helyeket keresik. Egy kis befektetéssel Ön is teljes biztonságba tudhatja értékeit.
 
A berendezés komoly védelmi automatikával rendelkezik így azonnal megáll ha akadályt érzékel. Így elkerülhető, hogy a motor leégjen, amikor a redőny esetleg egy akadályba ütközik.
 
A motoros redőny vezérlése vezetékes és vezeték nélküli megoldásban is kivitelezhető, vagy akár számítógép segítségével távvezérelt módszerrel is.
x

Megbízható Cég

Akármilyen kérdésed van nyílászáró vagy redőny ügyben
hívjon minket bizalommal.

+36 (30) 883 68 62 vagy Írjon nekünk